Grasmatten Bilzen

Waar leggen wij graszoden in Bilzen

Bilzen is een stad-gemeente gelegen in Belgisch Limburg halverwege tussen Hasselt en Maastricht. Bilzen heeft meer dan 30.000 inwoners, wonend in 13 kleine gemeenschappen die samen de gemeente Bilzen vormen. Een derde deel hiervan woont in Bilzen zelf. Het hart van Bilzen is goed bereikbaar door haar ligging langs de autosnelweg E313, het Albertkanaal, en de spoorlijn tussen Hasselt en Luik. Aangrenzende gemeenten zijn: Hoeselt, Diepenbeek, Genk en Zutendaal, in het oosten en zuiden respectievelijk grenzend aan Lanaken en Riemst.

Karakteristieke gebouwen in deze natuurrijke gemeente zijn:

Het stadhuis van Bilzen, de Sint-Mauritiuskerk welke in kalksteen is opgetrokken, het Prieel, een voormalige kapel, de Bilzermolen in het Park Haffmans en een Begijnhofhuisje dat als enige nog is nagelaten uit de geschiedenis van de begijnen.

Parken en natuurlijk groen

Een combinatie van wonen en groen vormt het Goed Petry, een monumentaal herenhuis uit 1865 dat omgeven wordt door een park, en een tweede bezienswaardige locatie is Goed Claes, ook een combinatie van een park met een herenhuis, daterend uit 1847. Naast deze privé-achtige parktuinen zijn de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden Park Haffmans en daarop aansluitend de Katteberg.

Uitrusten in het groene land

Als u toe bent aan rust, laat u onderdompelen in een puur stukje natuur op de grens van de Kempen en Haspengouw. Dat is de belangrijkste spreuk die van toepassing is op Bilzen. Zo is het Munsterbos de ideale plek om even tot rust te komen. Dat geldt ook voor Park Edelhof. Dit voormalig kasteelpark met bijhorende vijver heeft momenteel een recreatieve functie als gemeentelijk park. Wandelaars kunnen er genieten van de natuurpracht via de wandelpaden door het park en langs de vijver.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Bilzen

Grasmatten in Bilzen

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Bilzen vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Bilzen grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Dilsen-Stokkem

Seyyid Kuyucu


5

"Netjes, snel en vakkundig gelegd."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Bilzen

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Bilzen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Bilzen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Bilzen

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen