Grasmatten Berlaar

Waar leggen wij grasmatten in Berlaar (2590)

11.034 inwoners telt de gemeente Berlaar in de provincie Antwerpen. De in België gelegen provincie valt onder het gewest van Vlaanderen. De inwoners van Berlaar spreken ook wel van Balder (gesproken in dialect). 8000 jaar voor christus was er voor het eerst sprake van bewoning op deze plaats. Een deel van noorden, gelegen aan de Nete, bestaat uit moerasgrond en werd al snel gebruikt als landbouwgrond. Op deze manier werd het gebied deels zelfvoorzienend. Berlaar in huidige vorm is ontstaan na een fusie met de gemeente Gestel. Putte en Kessel maakte oorspronkelijk deel uit van Berlaar maar zijn bij andere gemeenten gevoegd. Berlaar ligt aan de rivier de Grote Nete en heeft een gehucht met de naam Heikant. Gras en Groen voorziet op al deze plekken in nieuwe grasmatten. Uiteraard kan Gras en Groen in de gehele provincie in uw tuin nieuwe graszoden leggen.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Berlaar

Gaat u de Itegembaan af dan raakt u net buiten Berlaar aan diens oostzijde verzeilt in het heidegebied de Itegemse Heide. Als u hier een tijdje heeft rondgestruind en wat te eten wilt gebruiken is het nabijgelegen Italiaanse restaurant Napoli ideaal. Hier kunt u terecht voor een pizza of een bord dampende pasta. Bij Koningshooikt ligt het Provinciaal Overstromingsgebied waar u kennis kunt maken met de ongerepte natuur.

Groen in Berlaar

Een van de culturele en tevens historische hoogtepunten is het Hooghuys. Een kasteeltje uit de zeventiende eeuw met gedeelte die nog ouder zijn en uit de middeleeuwen stammen. Iedere zomer en winter organiseert men hier het zogeheten Quondam. Dit is een soort middeleeuws festival met heuse steekspelen en demonstraties. Verder ligt er de Sint-Pieterskerk met zijn in het oog springende oranje spitse toren. In Berlaar is er voor de liefhebber ook een lokaal biertje met de naam Super Balder. Diverse cafés schenken dit heerlijke biertje. De inwoners van de Smidstraat en Hemelshoek kijken uit een op mooi park. De tuinen liggen er strak bij en er heerst een rustige sfeer. Als u bij de Pastorijstraat bent loopt u zo de Kijfbossen in. Hier kunt u ontspannen rondlopen en de natuur in u opnemen. Bij ’t Hertenhof kunt u plaats nemen voor een warm kopje koffie en huisgemaakte appeltaart.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Berlaar

Grasmatten in Berlaar

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Berlaar vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Berlaar grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Heemskerk

Cor en Marjan Dudink


5

""

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Berlaar

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Berlaar. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Berlaar gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Berlaar

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen