Grasmatten Berchem

Waar leggen wij grasmatten in Berchem (2600)

De Belgische gemeente Berchem, postcode 2600, ligt in de provincie Antwerpen en heeft ruim 41.000 inwoners. Berchem is opgedeeld in verschillende woonwijken, deze opdeling wordt veroorzaakt door de Ring rond Antwerpen en de spoorlijnen. Gras en Groen heeft op diverse woonadressen in Berchem graszoden gelegd. Wij zijn bekend in de woonwijken het Nieuw Kwartier, Zurenborg, Groenenhoek, het Rooi en De Veldekens. Maar Gras en Groen kan uiteraard in de hele gemeente grasmatten leggen. Berchem is omringt door grotere en kleinere gemeenten. Ook in deze gemeenten heeft Gras en Groen graszoden gelegd, namelijk Mortsel, Antwerpen, Borgerhout en Borsbeek. Ook in dit geval zijn onze diensten niet beperkt tot deze gemeenten en zijn wij de hele provincie van dienst.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Berchem

De gemeente Berchem ligt in een stedelijk gebied naast de grote stad Antwerpen. Deze stad biedt veel bezienswaardigheden, winkelmogelijkheden en musea voor een dagje uit. Maar Berchem is ook omringt door groene gebieden en de Schelde loopt ten westen langs Antwerpen. Hier ligt het Hobokense Polder met vijvers en stroompjes. Dichter aan de stad ligt het Nachtegalenpark en het Den Brandt Park. Iets verder naar het zuiden liggen twee forten met groen en water rondom, richting het vliegveld van Antwerpen liggen nog meer forten. Deze forten bij elkaar bieden een mooie dag uit met familie en vrienden. Ten noordoosten van de stad vindt u het Rivierenhof, dit gebied met vele riviertjes, stroompjes en vijvers biedt genoeg mogelijkheden voor waterbezigheden, wandelingen en fietstochten.

Groen in Berchem

De stad Berchem kent een aantal mooie woonwijken, zoals Zurenborg. Deze wijk biedt mooie architectuur en zal liefhebbers bekoren. In het centrum van Berchem ligt een groot park genaamd het Brilschanspark. Dit park heeft een mooie vijver en verschillende wandelpaden. Iets verder naar het westen ligt het Leeuwerikpark, een wat kleiner park. Ten noorden van het Brilschanspark liggen de volkstuinen, het Villegaspark en het Wolvenberg met een mooie vijver. De inwoners van de gemeente Berchem onderhouden hun tuinen goed en voorzien ze van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden. Wij hebben tuinen voorzien van grasmatten door heel Vlaanderen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Berchem

Grasmatten in Berchem

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Berchem vanaf € 4,75 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Berchem grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

 Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties


""

Lees verder
Overzicht

Grasmatten prijzen in Berchem

De prijs voor het leggen van premium graszoden is afhankelijk van de grootte van uw gazon. Wij komen grasmatten leggen voor prijzen vanaf € 4,75 per m². Heeft u een oud gazon dat verwijderd dient te worden? Wij komen voor prijzen vanaf slechts € 2,75 per m² uw oude gazon verwijderen en voeren dit voor u af. Een overzicht van alle prijzen vindt u op de pagina grasmatten prijzen.

Grasmatten bezorgen in Berchem € 2,19 p/m²

Wilt u liever geld besparen door de grasmatten zelf aan te leggen? Dan kunt u de graszoden bij Gras en Groen bestellen. U bent er dan van verzekerd dat u kwalitatief hoogwaardige grasmatten heeft. De graszoden die bij u worden bezorgd zijn dagvers en van zeer hoge kwaliteit. Lees meer informatie op de pagina grasmatten bezorgen of bestel ze direct via het vrijblijvende offerte formulier.


Afgeronde projecten in Berchem

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen