Grasmatten Beerse

Waar leggen wij grasmatten in Beerse (2340)

In de Belgische provincie Antwerpen vindt u Beerse met een inwoneraantal van 17.550 liggend in de Kempen. Het hoort bij de arrondissement Turnhout en dus dichtbij de Nederlandse grens. Een uitstekende gelegenheid om door Gras en Groen uw tuin te laten voorzien van nieuwe graszoden. De gemeente van Beerse bestaat als zoveel gemeenten in België uit een aantal kernen. Dit zijn naast Beerse-Centrum, Beerse-Den Hout en Vlimmeren. De steden die in de buurt van Beerse liggen zijn Lille, Vosselaar, Merksplas, Malle en Rijkevoorsel. Ook hier kan Gras en Groen uw tuin voor zien van mooie grasmatten.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Beerse

Net buiten Beerse aan de oostkant vindt u een mooi natuurpark genaamd Kempens Landschap Zwartgoorheide. Hier kunt u samen uw gezin fietstochten maken dwars door het park met behulp van een vrij verkrijgbare routekaart. Ook zijn er diverse wandelroutes uitgezet zodat er voor ieder type wandelaar de mogelijkheid is om dit deel van de Kempen te verkennen. Vlakbij Turnhout ligt nog een andere plek voor groen. Dit heet Het Looij en is op korte afstand van Beerse te vinden.

Groen in Beerse

Beerse heeft een groot aantal parken en natuurgebieden die te bezoeken zijn. Als liefhebber van de natuur mag u de Abstheide zeker niet missen. Dit gebied is zo’n 30 hectare groot en grens aan een ander natuurgebied namelijk De Pomp-Poelberg. Allebei deze gebieden worden beheerd door dezelfde stichting genaamd Agentschap voor Natuur en Bos. De heide is een paar jaar geleden omgeplagd en komt daarom nog volop in ontwikkeling. U ziet hier al verschillende heidesoorten zowel droog als nat opkomen. Het bosgebied Schrieken kent al een lange geschiedenis. De eerste keer dat dit bos de kop opsteekt is al in 1333. Dit bos met vele hectare is een thuis voor de vliegden, eik en berk. Vroeger werd er ook turf gewonnen in dit gebied om de huizen van omwonenden te kunnen verwarmen. De Velderheide ook wel bekend onder de naam “Heksenkuil” telt twaalf hectare en kent vele moerassen, putten en vennen. Hier wandelt u langs zowel loof- en naaldbomen. Samen zorgt dit voor een afwisselend geheel. Houdt u van een kortere wandeling? Dan zijn de parken de Singel, Tempelhof, Nief Park en Echelpark wellicht iets voor u. Toch lekker buiten maar alles op een kortere afstand.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Beerse

Grasmatten in Beerse

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Beerse vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Beerse grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Veulen

Koning


4

"Zeer goed team-werk."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Beerse

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beerse. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beerse gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beerse

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen