Grasmatten Balen

Waar leggen wij grasmatten in Balen (2490)

De Belgische gemeente Balen, postcode 2490, ligt in de provincie Antwerpen, in kieskanton Turnhout en heeft ruim 20.000 inwoners. Het plaatsje wordt omringt door mooie natuur, veelal in de vallei die ten zuiden ligt. Gras en Groen heeft bij verschillende klanten in Balen al graszoden gelegd, maar wij zijn ook bekend met de omringde plaatsjes zoals Meerhout, Geel, Mol, Lommel en Hechtel-Eksel.

De gemeente Balen bestaat uit verschillende kernen die zijn samengekomen. Deze kernen zijn nog goed te onderscheiden van Balen-dorp en wij hebben dan ook grasmatten gelegd in Wezel, Gerheide, Olmen en Rosselaar.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Balen

Ten zuiden van Balen vindt men veel natuurgebieden, zoals het Prijnven Rijksbos. De meeste zijn gelegen in de vallei de Grote Nete, zoals Scheps, De Most, Griesbroek en De Vennen. Voor een leuke dag uit is het natuur- en recreatiegebied Keiheuvel ook een aanrader. Balen is niet alleen omringt door prachtige natuur, ook is het plaatsje omringt door water. Ten noorden van Balen ligt het Zilvermeer, vlakbij Mol. Naast de vallei liggen de Grote en Kleine Hoofdgracht, deze zijn uitgegraven door mensen. Verder liggen ten oosten en westen twee kanalen, namelijk een kanaal naar Beverloo en het kanaal Dessel-Kwaadmechelen.

Groen in Balen

Ook binnen de gemeente is er veel groen. Er ligt een natuurreservaat Keiheuvel en de Vennen binnen de grenzen van de gemeente. Verder liggen er veel parken en wandelgebieden in het noorden en Westen van Balen, zoals de Volsbergenbossen en Straalse bossen. De tuinen van Balen zijn stuk voor stuk goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Balen

Grasmatten in Balen

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Balen vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Balen grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Putte

Eric van Gelder


5

"Zeer snel uitgevoerd. Goede uitleg achteraf."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Balen

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Balen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Balen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Balen

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen