Grasmatten Arendonk

Waar leggen wij grasmatten in Arendonk (2370)

Het Belgische plaatsje Arendonk, met postcode 2370, ligt in de provincie Antwerpen en wordt gezien als een rustige gemeente omringt met mooie natuur. Het is een middelgrote plaats met ongeveer 13.000 inwoners. Het plaatsje bestaat uit verschillende woonkernen die aan elkaar zijn gegroeid en wordt omringt door kleinere plaatsjes waar wij ook graszoden hebben gelegd. Inmiddels hebben wij naast Arendonk, ook gras gelegd in de plaatsen Oud-Turnhout, Ravels, Retie en Reusel-de Mierden.

De aangegroeide woonkernen zijn nog te onderscheiden van de originele omvang van Arendonk. Ook hier zijn wij bekend met grasmatten leggen en hebben wij kunnen bijdragen aan meer groen in de kernen de Voorheide, den Berendonk, den Heikant, de Huiskes en den Broekkant.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Arendonk

Arendonk is gelegen in een groene omgeving uitermate geschikt voor wandelen en fietsen. Het Kempens landgoed biedt verschillende mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het Hoge-Vijversbos is een zeer groot gebied, waar Arendonk deels in gelegen is, met bos en verschillende waters. Dit bos grenst aan de grensovergang met Nederland. Arendonk kent haar eigen wandel- en fietsnetwerk wat door de land- en bosgebieden De Schrieken, Ravels, Gorp en Roovert gaat, maar ook door de landerijen van twee adellijke families loopt.

Groen in Arendonk

Arendonk is niet alleen omringt door prachtig groen, maar kent ook groen binnen de stad. Vanuit de stad is de Rode Del makkelijk te bereiken. De tuinen van Arendonk zijn stuk voor stuk goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Arendonk

Grasmatten in Arendonk

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Arendonk vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Arendonk grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Wilsele

Peter de Gryse


5

"Alles volgens afspraak geregeld, mooi op tijd , door goede communicatie de avond vooraf per email."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Arendonk

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Arendonk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Arendonk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Arendonk

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen