Grasmatten Antwerpen

Graszoden leggen in Antwerpen (2000)

Antwerpen telt 512.000 inwoners en is daarmee de gemeente met meeste inwoners. Met een oppervlakte van 205 km2 is Antwerpen, op twee gemeentes na, de grootste gemeente van België. Het Noordelijke deel, aan de haven, is vooral volgebouwd met industriepanden. Het centrum van de stad is zeer dichtbevolkt en bebouwt. Er is hier weinig ruimte voor groen in de wijken. Op de Linkeroever, Berendrecht, zandvliet, Lillo en Erkeren staan ruimere wijken met meer groen. In deze gemeenten hebben wij graszoden gelegd.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Natuurschoon en het groene land

In het Noorden van de gemeente liggen een aantal natuurgebieden: De Kuifeend, De grote Kreek, Bospolder en Oude Landen. Ze zijn aangelegd door de gemeente om zo de natuur rondom de havens te verbeteren. Deze natuurgebieden zijn sterk aan het ontwikkelen, er zijn veel plassen, moerasgebieden en open rietvelden. De vele wandelpaden en kijkhutten maken het een aantrekkelijk gebied voor wandelaars en vogelaars. Het wordt nu al vaak bezocht door bewoners en toeristen. Deze gebieden hebben bij elkaar een oppervlakte van 85 hectare.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Antwerpen telt vele parken in het centrum, zo is er de Zoo, Plantentuin, Park Spoor Noord, Wolvenberg, Koning Albert, Harmoniepark, Vinkenhof, Domein Hertoghe, Hof van Leysen en het Stadspark.

Het stadspark van Antwerpen ligt midden in het centrum en is 14 hectare groot. Er ligt een grote vijver en vele paden. Dit park is het grootste van de binnenstad. Iets ten Westen van dit park ligt de Stedelijke Plantentuin. Er staan hier 2000 verschillende soorten kruiden.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Antwerpen

Grasmatten in Antwerpen

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Antwerpen vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Antwerpen grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Heusden Zolder

Dhaese


4

"Iets beter de klinkers zuiver maken na het werk maar voor de rest alles super!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Antwerpen

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Antwerpen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Antwerpen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Antwerpen

  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen