Grasmatten Aarschot

Waar leggen wij graszoden in Aarschot

Aarschot is een stad in de provincie Vlaams-Brabant. De stad telt ongeveer 28.000 inwoners en ligt verscholen tussen de heuvels van het Hageland. De stad, die ligt in het glooiende landschap, kent een aantal wijken waar wij als bedrijf werkzaam zijn. Zo legden wij gazons aan in het centrum maar ook in de wijken Ourodenberg, Gijmel en het dorp Langdorp.

Al het groen in Aarschot

Aarschot is een fantastische bestemming voor natuurliefhebbers. Door de Demer en de meanders van dit riviertje is er een ware natuurpracht ontstaan. Daarnaast zijn er nog enkele natuurgebieden in de directe omgeving. Om te beginnen het Nationaal reservaat Vorsdonkbos- Turfputten. In dit gebied dat dienst heeft gedaan als winningsgebied van turf zijn veenplassen ontstaan. Doordat deze veenplassen zijn overgroeid door vegetatie spreken we hier van een trilveen. Het betreden hiervan doet denken aan het wandelen op een waterbed. U kunt zich voorstellen dat door dit natuurfenomeen er een ongekende diversiteit aan planten groeit.

Op hoger gelegen zandgronden rondom Aarschot zijn bossen ontstaan, de opengevallen plekken zijn hier begroeid met heide. De bossen van Meetshoven, 's-Hertogenheide en Molenheide zijn vrij toegankelijk. Aangelegde fietspaden en wandelroutes leiden de bezoekers door de mooie gebieden en zijn een trekpleister voor recreanten.

Naast deze natuurgebieden is in de stad zijn er ook enkele parken

Door de bosrijke omgeving is in Aarschot zelf geen park te vinden. Voor natuur in de stad kan naar de Demer worden gegaan. Het riviertje dat dwars door de stad Aarschot stroomt brengt altijd leven met zich mee.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Aarschot

Grasmatten in Aarschot

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Aarschot vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Aarschot grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Vlaams-Brabant. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Opwijk

Emiel Dewitte


5

"Gazon is echt prachtig"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Aarschot

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Aarschot. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Aarschot gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Aarschot

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen