Grasmatten Aalst

Waar leggen wij grasmatten in Aalst (9300)

De Belgische gemeente Aalst, postcode 9300, ligt in Oost-Vlaanderen en heeft ongeveer 85.000 inwoners. Aalst bekend door de carnavalsviering en verschillende hopsoorten. De stad ligt in de mooie Denderstreek. Gras en Groen heeft op meerdere adressen graszoden gelegd, maar is ook bekend met dorpen en steden in de omgeving. We hebben bijvoorbeeld ook grasmatten gelegd in Dendermonde, Erpe-Mere, Wetteren, Lebbeke en Affligem. Aalst kan gezien worden als een fusiegemeente, en bestaat uit meerdere kernen. Gras en Groen heeft graszoden gelegd in de deelgemeenten Baardengem, Hofstade, Nieuwerkerken en Gijzegem. Maar wij kunnen natuurlijk in de gehele gemeente grasmatten leggen en/of leveren.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Aalst

De stad ligt in een mooie omgeving en is direct gelegen aan de Dender. Deze rivier biedt groene gebieden erg geschikt voor wandelen en fietsen. Zodra u de stad uitloopt komt u al snel terecht in de heuvels. Ten zuiden van de stad liggen de voorbergen van de Ardennen. De omringende gemeenten Herdersem, Hofstade en Gijzegem bieden een prachtige natuurgebied Hogedonk. Dit gebied kent niet alleen groen, maar ook grachten, prachtige sloten en dendermeanders. Verder ligt ten noordoosten van de stad het Buggenhoutbos en verder naar het oosten ligt het Kravaalbos.

Groen in Aalst

Het centrum van de stad Aalst ligt in een dal, het dal van de Denver en de gemeente staat bekend als groen en met mooie wateren. Er ligt in het zuiden van de stad een groot park wat overloopt in een natuurgebied, genaamd Osbroek. Er zijn meerdere groene gebieden in de stad te vinden, zoals het zwembadpark. Verder liggen er langs de Dender mooie gebieden, zoals in Overhamme en Boekhout. De tuinen van Aalst en omgeving zijn stuk voor stuk goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden. Wij hebben tuinen voorzien van grasmatten in wijken zoals de Watertorenwijk, Keizershallen, Koningin Astrid-park en Volksplaats.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Aalst

Grasmatten in Aalst

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Aalst vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Aalst grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Zaffelare

Dhr. Dierickx


5

"Dank voor de goede service."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Aalst

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Aalst. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Aalst gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Aalst

  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen